skip to Main Content

Onze service

Auto onderhoud Leiderdorp

Niets is zo vervelend als een auto die je in de steek laat. Om dit te voorkomen is onderhoud heel belangrijk. Je zou kunnen besparen op onderhoud. Maar dat houdt een risico in. Hogere kosten voor reparatie, kans op pech maar ook de veiligheid kan in het geding komen. Een goed onderhouden auto levert bij inruil meer op en is meestal makkelijker te verkopen. Daarom bieden wij een onderhoud service aan in Leiderdorp en omstreken.

Benieuwd naar de conditie van jouw auto ?

Plan een gratis onderhouds check en laat de conditie van je auto controleren en krijg een vrijblijvend advies.

auto onderhoud in leiderdorp

Is je auto toe aan een onderhoudsbeurt?

Dan kun je natuurlijk overal terecht. Maar de ene onderhoudsbeurt is de andere niet.

De kleine beurt

Is standaard periodiek onderhoud na bijvoorbeeld 15.000 km of 1 jaar, afhankelijk van wat het eerst bereikt wordt. Bij een kleine beurt worden essentiële punten gecontroleerd. Van de carrosserie en de remmen tot de schokdempers en de uitlaat.

De grote beurt

Is eigenlijk een uitbreiding van de ‘kleine’ onderhoudsbeurt met extra werkzaamheden. Een vaste omschrijving van de grote beurt bestaat niet, want dat is per merk, model en type auto verschillend. Zo schrijft de ene fabrikant voor dat naast het standaard onderhoud bij 60.000 km ook de bougies en het luchtfilter moeten worden vervangen. En de andere fabrikant dat na 80.000 km de remvloeistof en de koelvloeistof ververst dienen te worden.

Auto onderhoud Leiderdorp

Wil je zeker weten dat alles optimaal wordt gecontroleerd vraag dan om onderhoud volgens de fabrieksspecificaties. Dat is onderhoud volgens het boekje, waarbij de onderdelen voor jouw merk en type auto centraal staan. Neem dan contact op met ons en vraag naar het auto onderhoud. Wij bieden deze onderhoud service voor auto’s aan in Leiderdorp bij onze garage.

Veel gestelde vragen

Een airco verliest elk jaar gemiddeld 10% koelmiddel. Na verloop van tijd merk je dit aan de verminderde koelcapaciteit. De kans bestaat echter dat het dan al te laat is. Door de afname van koudemiddel kan het zijn dat de compressor, het
belangrijkste onderdeel van het aircosysteem, op een gegeven moment geen olie meer krijgt en door een gebrek aan smering kapot gaat. Een reparatie kan dan zomaar oplopen tot honderden euro’s.

Autofabrikanten adviseren gemiddeld iedere twee jaar een servicebeurt voor de airco uit te laten voeren. Tijdens deze servicebeurt wordt het koudemiddel
bijgevuld en gerecycled. Tevens adviseren we het aircosysteem jaarlijks te laten
controleren.

Een minder snel koelende airco of beslagen ruiten kunnen er op wijzen dat het
koudemiddel in jouw airco afgenomen is. Twijfel je aan de werking van je airco rijd dan gerust langs.

Wij adviseren je om de staat van jouw airco te laten controleren bij een garage. Er
is speciale apparatuur vereist om dit te controleren. Wij meten de hoge en lage
drukken in het aircosysteem. Daarnaast wordt getest of de airco voldoende koelt.

Onze tevreden klanten

Laat ook uw ervaring achter op Google, klik hier

Took my car for APK here, very friendly and knowledgeable staff. and willing to discuss and answers many questions. Also, very professional and caring towards my vehicle. Would 100% recommend.

Luke Maud

Hele fijne garage! Betrouwbare, aardige, eerlijke mensen en heldere communicatie. Ik kom hier al jaren en ben echt heel erg tevreden.

h b
Deskundig advies en een eerlijke prijs
Matthijs M
deskundig, behulpzaam en naar mijn mening zeer betrouwbaar. Auto word gehaald bij mijn werk en gebracht voor ik weer naar huis ga, kortom gewoon top service.
Anoniem

Neem vrijblijvend contact op